Team

Supervisor Jan Jaap zijn team staat voor u klaar om een heerlijke lunch, borrel of diner te verzorgen. Zoals een Grand Café betaamd zorgen zij voor een ongedwongen sfeer door service met een lach te bieden. Op warme dagen zorgt het hele team voor plezier en genot op het zonnige terras met uitzicht op de boulevard, het strand en de Noordzee.

Het keukenteam van Grand Café ’t Elfde Gebod zijn zeer gepassioneerd in het maken van uw gerechten. Van een heerlijke biefstuk of de vegetarisch quiche, zij bereiden het met liefde voor u. Natuurlijk kunt u ook langskomen voor een heerlijk speciaalbiertje of één van onze koffiespecialiteiten, want onze medewerkers hebben allen een barista-training gehad.

“Een tevreden klant is het grootste compliment”, zegt Jan Jaap. Niets maakt hem trotser dan de lachende gezichten van de klanten, die hen na een gezellige lunch of diner bedanken voor al het lekkers dat ze met goede service hebben ontvangen. “Deze mensen komen meestal ook vaker terug en dan is er altijd ruimte en tijd voor een gezellig praatje.”

De uiteenlopende kaart is ook iets waar Sabine trots op is. “We hebben voor ieder wat wils, dat zorgt voor de ongedwongen, gezellige sfeer. Ook de High Tea at Sea is erg leuk om te verzorgen. Daarbij hebben we vaak de grootste lol met de gasten!”

Van kaasfondue tot borrel, ’s winters binnen bij de haard of ’s zomers op het terras, de passie van het team van Grand Café ’t Elfde Gebod spat ervan af. Kom langs en ervaar het gezelligste Grand Café aan de Noordwijkse boulevard!

Onderdeel zijn van ons team?

Bekijk de vacatures

OF HOU ONZE FACEBOOK PAGINA IN DE GATEN

Werkenbijdehotelsvanoranje