Even voorstellen..

1998 is het jaar waar het allemaal begon. Al vanaf 1998 mogen wij onze gasten verwelkomen in Grand Café ’t Elfde Gebod. De 10 geboden staan voor alles wat u wel en niet mag. ‘t Elfde Gebod preekt naar u: “Gij zult genieten”.

U kunt hier genieten van een grandioos uitzicht over de horizon van Noordwijk aan Zee: het strand dat door National Geographic is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld. In ons restaurant kunt u de aankleding terugvinden van een oude kerk, die zich bevond in het zuiden van Nederland. De oude biechthokjes, de lambrisering, het hekwerk en de klassieke glas-in-lood ramen maken de gehele beleving compleet. Wij heten u van harte welkom bij Grand Café ’t Elfde Gebod, “Gij zult genieten” dit staat hier centraal. 

Onze gerechten worden bereidt met verse, lokale producten uit Noordwijk en omstreken en op smaak gebracht met verse kruiden en specerijen. Onze bekende kazen komen bij de lokale Noordwijkse kaasspecialist Peter den Elzen vandaan.

Bij Grand Café ‘t Elfde Gebod verwelkomen wij u en uw dierbaren graag voor al uw diners. Of u nou komt met een zakelijk gezelschap of meer privé, dan staat het team van Grand Café ‘t Elfde Gebod direct voor u paraat. Als u de wens heeft om in een besloten omgeving te dineren dan is dit uiteraard mogelijk vanaf 50 personen tot 90 personen. U bent van harte welkom om even binnen te lopen en een eerste indruk te krijgen van Grand Café ’t Elfde Gebod.

Natuurlijk is Grand Café ’t Elfde Gebod bereid om in samenwerking met u, al uw dinerwensen te bereiden. Wij kunnen hierbij helpen met het selecteren van de beste Franse wijnen uit ons assortiment.

over-ons-content-zon