Menu

Zoals u wellicht al heeft kunnen lezen “Gij zult genieten” is het Elfde Gebod. Dit kunt u als geen ander doen bij Grand Café ’t Elfde Gebod! 

Ongedwongen genieten is bij Grand Café ’t Elfde Gebod het doel. Om u de optimale ervaring te geven hebben wij een heerlijk menu samengesteld. Met een ruime keuze aan uiteenlopende gerechten is er voor ieder wat wils. Of u nu een borrelhap met een drankje wilt nuttigen of een gezellig avondmaal met een grote groep, onze kaart is ruim en afwisselend.

Onze gevarieerde kaart met ruime keuze aan gerechten en wekelijkse verandering van de chef's special. Daarnaast kunt u om af te sluiten een dessert kiezen waarbij u uw vingers wilt aflikken. Van lekker ijscoupe's: Dame blanche, Coupe oranje ( sinaasappelsorbet, slagroom, marshmellow), Coupe stroopwafel ( stroopwafelijs, slagroom , gezouten caramel) of de Coupe aardbei ( aardbeien sorbet, verse aardbeien , slagroom. 

Bij het genieten van een diner hoort natuurlijk lekker natafelen. Heerlijke wijnen, digestieven en koffiespecialiteiten mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Na een heerlijke wandeling over de boulevard of het strand kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een heerlijk warm drankje of een borrel. Samen met ons heerlijke appeltaart of een heerlijk bittergarnituur kunt lekker relaxen op ons verwarmd terras of binnen bij de open haard. Probeer ook een van onze heerlijke speciale bieren (voor meer informatie, vraag naar onze kaart), wijnen of zelfs champagne om wat te vieren. De meest verfrissende drankjes om op het terras in het zonnetje onder het genot van een zomers muziekje van te genieten.

Natuurlijk geldt het ‘Elfde Gebod’ niet alleen voor volwassenen. Ook voor onze jongste gasten geldt het ‘Gij zult genieten’ motto. We hebben een speciaal Prinsen en Prinsessen menu waarvan ze kunnen smullen, met een mooie kleurplaat op de achterkant!

Heeft u vragen, allergieën of dieetwensen? Vraag ons team naar meer informatie.