Menu

Zoals u wellicht al heeft kunnen lezen “Gij zult genieten” is het Elfde Gebod. Dit kunt u als geen ander doen bij Grand Café ’t Elfde Gebod! 

Ongedwongen genieten is bij Grand Café ’t Elfde Gebod het doel. Om u de optimale ervaring te geven hebben wij een heerlijk menu samengesteld. Met een ruime keuze aan uiteenlopende gerechten is er voor ieder wat wils. Of u nu een borrelhap met een drankje wilt nuttigen of een gezellig avondmaal met een grote groep, onze kaart is ruim en afwisselend.

Wij hebben per seizoen wisselende gerechten, bereid met duurzame en waar mogelijk streekgebonden producten

zoals het winterse Kaasfonduen, het welbekende mosselpannetje en heerlijke zomerse salades. Natuurlijk kunt u ook het hele jaar onbezorgd genieten van onze vegetarische burger, heerlijke sliptong of een malse biefstuk, allen uit te breiden met de lekkerste bijgerechten! Daarna kunt u om af te sluiten een dessert kiezen waarbij u uw vingers wilt aflikken. Van lekker ijs, chocolademousse en crème brûlee tot een speciaal “Gij zult genieten” dessert en een Kaasplateau met heerlijke kazen van de Noordwijkse kaasspecialist Peter den Elzen.

Bij het genieten van een diner hoort natuurlijk lekker natafelen. Heerlijke wijnen, digestieven en koffiespecialiteiten mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Over koffie gesproken, spaar nu voor een gratis kop koffie met onze koffiestempelkaart.

Na een heerlijke wandeling over de boulevard of het strand kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een heerlijk warm drankje of een borrel. Samen met ons huisgemaakte gebak, appeltaart of een heerlijk bittergarnituur kunt lekker relaxen op ons verwarmd terras of binnen bij de open haard. Probeer ook een van onze heerlijke Nederlandse bieren, wijnen of zelfs champagne om wat te vieren. De meest verfrissende drankjes om op het terras in het zonnetje onder het genot van een zomers muziekje van te genieten.

Natuurlijk geldt het ‘Elfde Gebod’ niet alleen voor volwassenen. Ook voor onze jongste gasten geldt het ‘Gij zult genieten’ motto. We hebben een speciaal Prinsen en Prinsessen menu waarvan ze kunnen smullen, met een mooie kleurplaat op de achterkant!

Heeft u vragen, allergieën of dieetwensen? Vraag ons team naar meer informatie.

OPENINGSTIJDEN

Woensdag, donderdag & zondag:

07:00 tot 17:00

Vrijdag:

07:00 tot 21:00

Zaterdag :

14:00 tot 21:00

ETEN & DRINKEN

Bekijk hier het menu