Locatie & contact

“Gij zult genieten”

Grand Café ’t Elfde Gebod is gelegen aan de prachtige boulevard van Noordwijk. Door de mooie glas-in-lood ramen heeft u uitzicht over het strand van Noordwijk aan zee. Het afgeschermde terras, dat gelegen is aan westkant, heeft de gehele dag zon met als hoogtepunt een fenomenaal uitzicht over zee waar de zon langzaam in wegzakt. Zo kunt u iedere dag uit de wind genieten van de meest smaakvolle gerechten, heerlijke koffie of wijnen.

Noordwijk is oorspronkelijk een vissersdorp, maar is tegenwoordig een veelzijdige badplaats met internationale vakantiegangers, mede door de zeer centrale ligging tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. Gelegen dicht bij de Keukenhof, kunt u een ontspannen dag op de fiets tussen de bollenvelden door, afsluiten met een heerlijk diner bij Grand Café ’t Elfde Gebod. Geniet vooral in de zomer van een grandioos uitzicht over de horizon van Noordwijk aan Zee: het strand dat door National Geographic is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld.

Parkeren kan aan de boulevard of op het parkeerterrein van Hotel van Oranje. Hier kunt u gerust uw auto neerzetten, terwijl u geniet van een lekkere diner, lunch of een borrel na een fijne strandwandeling.

Contact

Koningin Wilhelmina Boulevard 28

2202 GV

Noordwijk aan Zee

+31 (0)71 367 6835

Eten en drinken

Bekijk hier het menu