Evenementen & Feesten

Vier uw verjaardag of jubileum aan het strand van Noordwijk aan Zee, het strand dat is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld door National Geographic! Bij Grand Café ’t Elfde Gebod kunt u genieten van onze mooie locatie op de boulevard aan het strand met een prachtige glas-in-lood dak. Het team van Grand Café ’t Elfde Gebod staat voor u klaar om een avond te organiseren die volledig aansluit op uw wensen. U en uw gasten kunnen heerlijk genieten van de smaakvolle gerechten, die vol passie worden bereidt door onze Chef. Hij bereidt verrukkelijke seizoen specials en spannende menu combinaties. De gerechten worden gemaakt met verse, lokale producten uit Noordwijk en omstreken en verder op smaak gebracht met verse kruiden en specerijen. U kunt het menu rustig bekijken en in overleg aanpassen naar de wensen van uw gezelschap.

Ook voor schitterende bruiloften kunt u terecht bij Grand Café ’t Elfde Gebod. Met de authentieke glas-in-lood ramen, het prachtige uitzicht op de boulevard en de eindeloze mogelijkheden qua aankleding verzorgen wij graag uw droomdag. Grand Café ’t Elfde Gebod beschikt ook over diverse lichten en geluidsinstallaties om ervoor te zorgen dat uw feest extra feestelijk wordt! Zo kunnen wij in Grand Café ’t Elfde Gebod speciale aankleding en verlichting hangen en heeft u ook de mogelijkheid om zelf vorm te geven aan het entertainment van de avond. Zo creëren we samen met u een onvergetelijke avond!

Vraag offerte aan
content-evenementen

Private dining

Er gaat niks boven het genieten van overheerlijke gerechten, bereid door onze Chef. Zeker als u met uw meest dierbare vrienden en familie samen heerlijk, ongestoord en ontspannen kan dineren. Het gehele team van Grand Café ’t Elfde Gebod staat direct voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw dag perfect verzorgd is. Door te kiezen voor de optie Private Dining, kan ons team een voor u op maat gemaakte ervaring creëren. Geniet met uw gezelschap van ongekende culinaire hoogstanden. 

Bovendien zijn er diverse entertainment mogelijkheden beschikbaar. Zo kunt u denken aan een of meerdere zangers, een band of dj. Grand Café ’t Elfde Gebod beschikt verder ook nog over een moderne lichtinstallatie, dit betekent dat er ontzettend veel mogelijk is. Private Dining is beschikbaar voor groepen van 50 tot 90 personen. In overleg zorgen we er natuurlijk voor dat uw privégelegenheid prachtig en onvergetelijk wordt!   

Offerte aanvragen
content-private-dining

Trouwen

Een bruiloft is een van de mooiste gelegenheden die er bestaat. Uw trouwdag hoort de meest magische dag van uw leven te zijn. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw trouwdag bij Grand Café ’t Elfde Gebod een onvergetelijke en feestelijke dag wordt. Een dag waar u met elkaar en met uw dierbaren nog lang met plezier aan kunt terugdenken. Om uw speciale dag nóg specialer te maken, bereid de chef van Grand Café ’t Elfde Gebod met veel passie en liefde de meest spannende gerechten en menucombinaties voor u en uw gasten. Grand Café ’t Elfde Gebod biedt een gevarieerd menu, met keuze uit vlees, vis en vegetarische specialiteiten. Met zorg gemaakt, van verse ingrediënten en met oog voor lokale producten

In overleg met u kunnen we het klassieke Grand Café omtoveren tot een prachtige trouwkapel. Met de klassieke glas-in-lood ramen, het schitterende uitzicht over zee en de meest adembenemende zonsondergangen is Grand Café ’t Elfde Gebod de ideale feestlocatie met ruimte tot wel 250 gasten. Wij horen graag wat uw wensen zijn, want onze mogelijkheden zijn eindeloos, zo staan wij voor u klaar om de trouwerij te organiseren waar u van gedroomd heeft. Het lijkt ons ontzettend leuk om u en uw dierbare gasten te mogen verwelkomen in Grand Café ’t Elfde Gebod.

Vraag een offerte aan
content-wedding

Business Class

Iedere zaterdag om 10:00 vinden de opnames van RTL 7 programma Business Class plaats bij Grand Café ’t Elfde Gebod. In Business Class interviewt presentator Harry Mens kritisch diverse gasten uit de politiek, journalistiek en zakenwereld. Deze gasten zijn zowel bekend als onbekend en hebben altijd interessante onderwerpen te bespreken. Bovendien wordt er elke week een culinair gerecht bereid door een topkok. Kortom: er is altijd wel iets interessants te zien in een aflevering van Business Class en in Grand Café ’t Elfde Gebod kunt u een liveshow bijwonen!

Wilt u een opname live bijwonen? Dat kan! Vanaf €15,- per persoon kunt u de opnames bijwonen. Tijdens de opnames wordt koffie, thee, ijswater en een lekker glas jus d’orange geserveerd. Wilt u dit combineren met een lekkere lunch? Ook daarvoor hebben wij een speciaal arrangement. Voor €49,50 per persoon kunt u de opnames bijwonen en geniet u van een borrel in het Grand Café met aansluitend een heerlijke lunch bij Beachclub O.

Geïnteresseerd? Bel voor reserveringen of informatie naar +31 (0)71- 367 68 01       

Of stuur een email
content-business

Boekingsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn onze tarieven inclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden. Op alle reserveringen en transacties zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, zoals gedeponeerd ter Griffie bij de arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage.

Annuleringsvoorwaarden

Twee weken voor de opname data kunt u de reservering kosteloos annuleren. Na deze datum zullen wij de totale reserveringswaarde aan u factureren. Wij accepteren uitsluitend schriftelijke annuleringen via e-mail naar events@hotelsvanoranje.nl.

Minimum garantie aantal gasten

Het minimum aantal gegarandeerde gasten vernemen wij graag uiterlijk de dinsdag vóór de opname datum; dit is tevens het aantal dat wij minimaal aan u zullen factureren.

Facturatie

Indien u wenst dat wij de factuur naar u opsturen verzoeken wij u vriendelijk een 'good faith' deposit aan ons over te maken van 100% van de totale reserveringswaarden.